Protestuesit e Michael Jackson do të dalin sot në demonstrata kundër transmetimit të ‘Leaving Neverland’

9:30 am 06.03.19

Michael Jackson

Protestuesit do të demonstrojnë kundër transmetimit britanik të dokumentarit Michael Jackson Leaving Neverland sot më 6 mars, kanë raportuar mediat.

Dokumentari dy-pjesësh, katër-orësh, dokumenton akuzat e abuzimit seksual të bëra kundër yllit pop të fundit nga Wade Robson dhe James Safechuck. Të dy burrat thonë se Jackson i abuzoi ata si djem. Familja Jackson kanë mohuar akuzat, ndërsa një padi civile në lidhje me pretendimet nga burrat u hodh poshtë nga një gjykatës në 2017, i cili vendosi se familja e Jackson nuk mund të mbahen përgjegjës për sjelljen e këngëtarit.

The late Michael Jackson is seen with Wade Robson

Jasmine Dotiwala e Channel 4 ka raportuar se protestuesit po planifikojnë të demonstrojnë kundër dokumentarit të HBO që do të transmetohet në Britani të Madhe. Pjesa e parë do të transmetohet sot në Channel 4 në orën 9 pasdite, me pjesën e dytë që do të transmetohet në të njëjtën kohë të enjten (7 mars)./UrbanFM/

URBAN Electro

URBAN Funk

URBAN FM