Prophets of Rage – ‘Hands Up’

6:13 pm 13.11.17

 

Supergrupi Prophets of Rage kanë lëshuar videospot për këngën ‘Hands Up’.

Në video tregohen pamje nga udhëtimet përmes turneut që bendi është duke e bërë në promovim të albumit debutues.

Prophets of Rage është një supergrup i përbërë nga anëtarë të bendeve Rage Against the Machine, Cypress Hill dhe Public Enemy.

 

 

 

URBAN Electro

URBAN Funk

URBAN FM