Projektligji për Prishtinën miratohet nga Qeveria

3:15 pm 06.10.17

 

Është miratuar nga Qeveria e Kosovë projektligji për kryeqytetin.

“Kryeqyteti e ka statusin e veçantë që ushtron kompetenca brenda territorit të tij” ka thënë kryeministri Ramush Haradinaj, transmeton gazeta Zëri.

“Është një ligj që pret gjatë ndër vite. Rëndësia e kryeqytetit është e jashtëzakonshme. Ka kosto financiare por që i dedikohet përmirësimit të jetës në kryeqytet.”

Ndërkohë, ministri i financave, Bedri Hamza, tha se ky projektligj do ta ketë koston e vet buxhetore dhe se do të dizajnohet “që të mos jete ngarkesë e papërballueshme për buxhetin.”

 

 

URBAN Electro

URBAN Funk

URBAN FM