Pritet kthimi në Qeveri i ministrave nga Lista Serbe

9:48 am 08.05.18

 

Ministrat nga Lista Serbe kanë më shumë se një muaj që nuk marrin pjesë në mbledhjet e Qeverisë, derisa deputetët e saj janë rreshtuar si opozitë në Kuvendin e Kosovës.

Sipas burimeve të Gazetës Zëri, brenda ditësh Lista Serbe do të marrë vendim që të kthehet plotësisht në Qeveri.

Ndërkohë, nga Zyra e kryeministrit Haradinaj kanë deklaruar për gazetën se pritet që Lista Serbe ta rishqyrtojë vendimin dhe të kthehen në ekzekutiv.

 

 

URBAN Electro

URBAN Funk

URBAN FM