Princess Nokia – ‘For the Night’

6:57 pm 06.05.18

 

Në videospotin e ri të Princess Nokia, për këngën ‘For the Night’, këngëtarja kujdeset për veten, duke shkuar në pishinë, duke u shikuar në pasqyrë dhe kohë pas kohe duke treguar momente nga performancat e saja.

Qoftë edhe “për një natë”, këngëtarja kujdeset në mënyrë klasike që të ndihet mirë.

 

 

 

 

URBAN Electro

URBAN Funk

URBAN FM