Prapa skenave të filmit ‘Star Wars: The Last Jedi’  (video)

7:53 am 16.07.17

 

Pamje të reja janë publikuar nga prapaskenat e filmit Star Wars: The Last Jedi.

Intervista me kastin e aktorëve, përfshirë atë me të ndjerën Carrie Fisher, dhe pjesë të reja nga xhirimet u bënë publike nga regjisori Rian Johnson gjatë mbajtjes së ekspozitës për fansat në Disney D23.

Star Wars: The Last Jedi do të dal nëpër kinema më 15 dhjetor.

Ndërkohë, një film i titulluar deri më tani vetëm si A Star Wars Story, që fokusotet në karakterin e Han Solo, do të lëshohet më 2018, derisa Star Wars: Episode IX do të dal gjatë vitit 2019.

 

 

 

URBAN Electro

URBAN Funk

URBAN FM