Policia po heton kontratat milionëshe të PTK-së

5:24 pm 07.06.18

 

Trembëdhjetë kontrata të lidhura mes PTK-së dhe kompanive private, disa prej të cilave e kapin vlerën milionëshe, janë duke u hetuar nga Policia e Krimeve Ekonomike.

Nisjen e hetimeve, pas padisë që e kishte bërë Sindikata e Punëtorëve të Telekomit, e ka konfirmuar Policia e Kosovës, transmeton Koha.net.

“Në kuadër të Policisë së Kosovës është formuar një ekip punues, i cili është duke e trajtuar rastin. Rastit në fjalë i është dhënë prioritet nga ekipi punues dhe është duke u trajtuar në aspektin hetimor”, thuhet në njoftimin nga Zyra për Informim e Policisë së Kosovës.

 

…lexo artikullin e plotë

 

 

URBAN Electro

URBAN Funk

URBAN FM