Policia e kërkon nënën e cila po bën fushatë të bezdisshme për ti gjetur nuse djalit!

12:45 pm 12.02.19

 The woman is described to be in her 50s The relentless mum was spotted approaching students in two campus buildings last week

Një mamaja e bezdisshme është duke u kërkuar nga policët për fushatën e saj të pamëshirshme për ti gjetur djalit të saj një të dashur në universitet, për Ditën e Shën Valentinit. Gruaja e paidentifikuar ka qenë kaq e mërzitshme që policia e Towson University në Maryland i ka paralajmëruar studentët për të.

Policia e universitetit janë duke kërkuar ndihmë për të identifikuar gruan. Ata thanë se gruaja po rrinte rreth  bibliotekës, duke u përpjekur për ti gjetur djalit të saj një të dashur. Mami i pamëshirshëm është përshkruar të jetë në moshën 50-vjeçare, dhe është vërejtur se po i afrohet nxënësve në dy ndërtesa të kampusit javën e kaluar. Sipas departamentit të policisë të Universitetit Towson, gruaja i tregonte fotografitë e djalit të saj studenteve, duke i pyetur ato nëse do të dilnin me  djalin e saj .

 The university’s police released an 'incident advisory' asking for help to identify the woman

Shefi i TUPD Charles Herring tha se sjellja e gruas “mund të shkaktojë shqetësim”.
Sipas autoriteteve, gruaja është duke u kërkuar nga policët, në mënyrë që ata të kërkojnë që ajo të mos i ndalojë më nxënësit në kampus./UrbanFm/

 

 

URBAN Electro

URBAN Funk

URBAN FM