Platforma muzikore Rdio shuhet javën tjetër

3:52 pm 16.12.15

Rdio do të shuhet gjatë javës së ardhshme.

Platforma e njohur për dëgjimin e muzikës online nuk do të ekzistoj pas datës 22 Dhjetor.

Në njoftimin e lëshuar, Rdio ka falënderuar përdoruesit e saj dhe ka njoftuar se ata mund t’i transferojnë playlistat e tyre, apo komentet dhe të dhënat tjera që i kanë përdorur në këtë platformë.

Ndërkohë, është platforma Pandora e cila ka treguar se do të përdor teknologjinë dhe talentin e biznesit të Rdios, por nuk do ta vazhdoj ta mbaj kompaninë siç ka qenë apo emrin e saj.

 

rdio

URBAN Electro

URBAN Funk

URBAN FM