Pianisti misterioz në Manchester; videoja bëhet viral  (video)

2:21 pm 04.12.17

 

Një mashkull që ka mbajtur fytyrën të fshehtë është paraqitur në një pjesë të qyetetit anglez Manchester dhe ka luajtur në piano disa këngë klasike.

Inçizuar nga kalimtarët, videoja që tregon pianistin duke luajtur në piano në Deansgate ka shkuar viral.

Ndër këngët që ka luajtur në piano janë edhe ‘Insomnia’ nga Faithless, ‘Still D.R.E.’ nga Dr Dree dhe Snoop Dogg dhe ‘Changes’ nga 2Pac.

Ndërkohë, gazeta Manchester Evening News ka shkruar se pianisti i fshehur është një 30 vjeçar me emrin Christopher Scamp dhe vjen nga qyteti i Liverpoolit.

 

 

 

URBAN Electro

URBAN Funk

URBAN FM