Performanca e çuditshme e David Byrne për këngën ‘Here’

2:36 pm 16.04.18

 

David Byrne paraqitet me një tru, derisa qëndron i ulur afër një tavoline dhe këndon këngën ‘Here’.

Kështu bëri gjatë paraqitjes së tij në festivalin Coachella gjatë vikendit, dhe kështu bëri javë më parë edhe në festivalin Lollapalooza.

Kënga ‘Here’ është pjesë e albumit American Utopia. Në te ka bashkëpunime me emrat si Sampha, Brian Eno dhe Doveman.

 

 

 

URBAN Electro

URBAN Funk

URBAN FM