Paul Kalkbrenner dhe Nina Kraviz konfirmohen për festivalin Sea Dance

8:13 pm 15.06.18

 

Eidcioni i sivjetëm i festivalit Sea Dance, që mbahet në Mal të Zi, do të zhvillohet në një lokacion tjetër të bregdetit malazez.

Më 30, 31 gusht dhe 1 shtator, festivali do mbahet në plazhin e Buljarica.

Emrat e parë të mëdhenj (headliners) janë Paul Kalkbrenner dhe Nina Kraviz.

 

 

Për më shumë detaje rreth festivalit klikoni këtu

 

 

URBAN Electro

URBAN Funk

URBAN FM