Patrick Paige II – ‘On My Mind/Charge It to the Game’

6:33 pm 11.04.18

 

Basisti dhe producenti Patrick Paige II nga bendi The Internet ka paralajmëruar albumin e tij debutues si solo.

Albumi Letters of Irrelevance del më 18 maj.

Patrick gjithashtu ka shpërndarë këngën ‘On My Mind/Charge It to the Game’ në të cilën merr pjesë edhe mikja e tij nga grupi Internet, Syd, si dhe Kari Faux.

Më poshtë, shiko videospotin e punuar nga Topshelf Junior.

 

 

 

URBAN Electro

URBAN Funk

URBAN FM