Pas shtatë viteve, Snow Patrol rikthehen me album të ri

6:57 pm 08.03.18

 

Snow Patrol kanë paralajmëruar albumin e ri, të parin në shtatë vitet e fundit.

Pushimi i gjatë i bendit drejtuar nga Gary Lightbody do të marr fund pasi do të lëshojnë albumin Wildness më 25 maj.

Albumi që përmban 10 këngë ka për producent Jacknife Lee. Më poshtë mund të shikoni videon që paralajmëron albumin, si dhe emrat e këngëve që gjenden në te.

 

 

01 Life on Earth
02 Don’t Give In
03 Heal Me
04 Empress
05 A Dark Switch
06 What If This Is All the Love You Ever Get?
07 A Youth Written in Fire
08 Soon
09 Wild Horses
10 Life and Death

 

URBAN Electro

URBAN Funk

URBAN FM