Parquet Courts – ‘Wide Awake’

7:28 pm 08.03.18

 

‘Wide Awake’ është kënga më e re nga Parquet Courts.

Videospoti i këngës është mjaft festiv, punuar nga Brother Willis dhe ku shfaqet bendi duke festuar në New Orleans.

Edhe albumi i ri mban emrin e kësaaj kënge, dhe ai del më 18 maj.

 

 

 

URBAN Electro

URBAN Funk

URBAN FM