Parlamenti britanik voton ligjin për Brexit

5:14 am 14.03.17

uk

 

Qeveria e Mbretërisë së Bashkuar tani e ka rrugën më të hapur për të aktivizuar Artikullin 50 përmes së cilit mundësohet fillimi i bisedimeve zyrtare për largimin e vendit nga Bashkimi Evropian.

Deputetët në parlamentin britanik kanë diskutuar gjatë rreth çështjeve të ndryshme në lidhje me Brexit, derisa në fund është votuar projektligji i cili pritet gjatë ditës së martë pritet të marrë edhe mbështetjen mbretërore dhe më pas të shndërrohet në ligj.

 

URBAN Electro

URBAN Funk

URBAN FM