Paramore me akustik performancë në NPR’s “Tiny Desk Concert” (video)

6:13 pm 02.10.17

 

Paramore ishin mysafirë në radion nacionale amerikane NPR dhe mbajtën një performancë akustike në atë që quhet “Tiny Desk Concert”.

Bendi luajti tri këngë nga albumi i fundit, After Laughter. Më poshtë shikoni dhe dëgjoni performancën e këngëve ‘Hard Times’, ‘26’ dhe ‘Fake Happy’.

 

 

 

URBAN Electro

URBAN Funk

URBAN FM