Paramore – ‘Fake Happy’

6:50 pm 17.11.17

 

Paramore kanë nxjerr videospotin për këngën ‘Fake Happy’.

Kënga është pjesë e albumit të ri After Laughter.

Në video, frontmenja Hayley Williams ecën dhe eksploron pjesë të ndryshme të qytetit të New Yorkut. Gjatë tërë kohës paraqiten edhe njerëz në fytyrat e të cilëve janë shprehje vizatimore duke qeshur përmbysuri.

 

 

 

URBAN Electro

URBAN Funk

URBAN FM