Pamje të reja nga filmi psikologjik-triller ‘Mother!’  (video)

9:59 am 31.08.17

 

Një klip i ri nga filmi Mother! është lëshuar në internet.

Filmi është i zhanrit psikologjik-triller dhe është punuar nga Darren Aronofsky.

Në rolet kryesore në film paraqiten Michelle Pfeiffer, Jennifer Lawrence, Ed Harris dhe Javier Bardem.

Regjisori është munduar të jap sa më pak informata rreth përbajtjes së filmit, por sipas IMDB përmbledhja e këtij filmi tregon se bëhet fjalë për marrëdhëniet e një çifti të cilat fillojnë të testohen kur në shtëpi vijnë mysafirë të paftuar.

Filmi do të lëshohet nëpër kinema më 15 shtator.

 

 

 

URBAN Electro

URBAN Funk

URBAN FM