Pamela Anderson është në koverin e revistës Buffalo Zine  (foto)

6:22 pm 10.05.17

Revista Buffalo Zine ka bërë bashkë disa emra të njohur nga fusha të ndryshme të veprimtarisë duke i sjellur ata përmes numrit të ri të saj.

Duke filluar nga e famshmja Pamela Anderson e deri te fotografi David Bailey, në numrin e ri të revistës paraqiten edhe modeli i ri Lennon Gallagher (djali i Liam Gallagher), më pas kuratori Hans Ulrich-Obrist, Lil Cole dhe filozofi Michel Serres.

Redaktori i revistës, Adrian Gonzalez-Cohen dhe bashkëpunëtorët e tij kanë dashur që përmes këtij numri të eksplorojnë më shumë rreth ndryshimeve në lagjen Hackney në veri të Londrës, një lagje që deri vonë ka qenë një pjesë e përballueshme për të jetuar sa i përket anës financiare, derisa tani po ndryshon përmes investimeve të mëdha.

 

 

 

URBAN Electro

URBAN Funk

URBAN FM