Pamela Anderson është fytyra e re e Vivienne Westwood

10:34 am 20.01.17

Seks simboli playboy, Pamela Anderson, do të jetë fytyra kryesore e koleksionit të ri të dizajneres së njohur, Vivienne Westwood SS17.

Ky koleksion u frymëzua nga viset mediterane në Greqi dhe ambieti bashkë me fytyrën dhe personalitetin e Pamelës shkonin së bashku, tha Westwood për bashkëpunimin e saj për këtë koleksion.

 

pa1

pa2

pa3

 

URBAN Electro

URBAN Funk

URBAN FM