Pale Waves – ‘The Tide’

7:38 pm 07.02.18

 

Pale Waves kanë shpërndarë edhe një këngë të re nga albumi i tyre i ardhshëm.

‘The Tide’ është singli më i ri që vjen nga EP-ja debutuese All The Things I’ve Never Said që do të dal më 16 mars.

Bendi është nominuar së fundmi në kategorinë VO5 NME Awards për videon më të mirë për këngën ‘Television Romance’.

Pale Waves do të jenë gjatë këtij viti në turne nëpër Evropë, përfshirë festivalet si Live at Leeds, TRNSMT dhe Great Escape.

 

 

 

URBAN Electro

URBAN Funk

URBAN FM