Orbital – ‘Tiny Foldable Cities’

9:35 pm 11.05.18

 

Dyshja elektronike Orbital kanë paralajmëruar albumin e ri Monsters Exist.

Albumi do të dal më 14 shtator dhe është i pari që bendi nxjerr në gjashtë vitet e fundit.

Bashkë me këtë njoftim grupi ka lëshuar edhe singlin ‘Tiny Foldable Cities’, videon e të cilës e ka punuar Felix Geen.

 

 

 

 

URBAN Electro

URBAN Funk

URBAN FM