Online anketa e Buzhalës, shumica absolute e vlerësojnë të keqe punën e liderëve (foto)

8:01 am 13.01.18

 

Një anketim online i realizuar me anë të rrjetit social Facebook, nga gazetari dhe redaktori i Gazeta Express, Berat Buzhala, ku për disa ditë rresht kanë marr pjesë mbi 4,300 veta, në mënyrë shumë bindëse konfirmohet vlerësimi shumë negativ që momentalisht qytetarët kanë për punën e Kryeministrit Haradinaj, Kryetarit Thaçi dhe Kryeparlamentarit Veseli.

Në pyetjen: Si e konsideroni punën e deritashme të Thaçit, Haradinajt dhe Veselit?, 84 % e të anketuarve kanë thënë “të keqe” gjersa si të mirë e kanë vlerësuar vetëm 16%.

 

 

 

URBAN Electro

URBAN Funk

URBAN FM