Okkervil River – ‘Don’t Move Back To LA’

6:16 pm 12.02.18

 

Okkervil River paralajmërojnë albumin e ri dhe shpërndajnë singlin ‘Don’t Move Back to LA’.

Albumi In the Rainbow Rain do të dal më 27 prill. Më poshtë mund ta gjeni listën e këngëve që do të përmbaj ai dhe pjesën artistike të tij.

Albumi vjen pas atij të 2016-tës, Away.

In the Rainbow Rain është miksuar nga Shawn Everett (i njohur për punën me bendet si The War on Drugs dhe Perfume Genius).

 

 

In the Rainbow Rain Tracklist:

1) Famous Tracheotomies
2) The Dream And the Light
3) Love Somebody
4) Family Song
5) Pulled Up the Ribbon
6) Don’t Move Back to LA
7) Shelter Song
8) How It Is
9) External Actor
10) Human Being Song

 

 

 

URBAN Electro

URBAN Funk

URBAN FM