Odesza paralajmërojnë albumin e ri. Lëshojnë dy këngë  (audio)

5:28 pm 12.06.17

 

Dyshja elektronike nga Seattle, Odesza, kanë bërë me dije se albumi i ri, A Moment Apart, do të dal më 8 shtator përmes Counter Records.

Në këtë album do të jenë të përfshira dy këngët e lëshuara më herët, ‘Line of Sight’ dhe ‘Late Night’ dhe gjithashtu edhe dy këngët e reja ‘Corners of the Earth’ dhe ‘Meridian’.

Më poshtë dëgjoni dy këngët e reja dhe shikoni koverin artistik të albumit dhe renditjen e këngëve.

 

 

 

01 Intro
02 A Moment Apart
03 Higher Ground [ft. Naomi Wild]
04 Boy
05 Line of Sight [ft. WYNNE and Mansionair]
06 Late Night
07 Across the Room [ft. Leon Bridges]
08 Meridian
09 Everything at Your Feet [ft. The Chamanas]
10 Just a Memory [ft. Regina Spektor]
11 Divide [ft. Kelsey Bulkin]
12 Thin Floors and Tall Ceilings
13 La Ciudad
14 Falls [ft. Sasha Sloan]
15 Show Me
16 Corners of the Earth [ft. RY X]

 

 

URBAN Electro

URBAN Funk

URBAN FM