Nuk mund ta paramendoni çka gjetën në ekranët ‘touch’ të Mac Donalds

10:19 am 07.12.18

imageNga disa publikime të bëra nga një studim i gazetës metro ku testuan ekratët ‘touch’ të rrjetit të restoraneve Mac Donalds në Londër dhe Birmingham shkruhet se gati në të gjitha ekranet është gjetur feces!!

Nga një analizë kimike e kryer në këto ekrane tregohet se janë gjetur shume bakterie ngjitëse të cilat gjenden në zorrë të njeriut. Këto lloj bakterie mund të mirren vetëm në ndonjë ambient spitalor.

Ekspertët rekomandojnë të gjithë perdoruesit e ekraneve touch, të sterilizojnë ekranet dhe pastrojë duart pas çdo përdorimi.

URBAN Electro

URBAN Funk

URBAN FM