NPR Music: Këto janë këngët e kësaj vere  (video)

9:38 am 27.07.17

Çka e bënë një këngë të jetë këngë verore?

Përgjigja për këtë pyetje ndryshon varësisht se si vendosim t’i vlerësojmë këngët: sipas votave, sipas radhitjes nëpër klasifikime, duke vlerësuar tingullin tërheqës apo duke u bazuar në shijen personale.

Këtë herë po ju sjellim disa këngë të cilat janë reshtuar si këngët që do të përcjellin dëgjuesit përgjatë muajve të nxehtë të kësaj vere, këngë këto sjellur nga Radioja Publike Nacionale (NPR) në Shtetet e Bashkuara.

Stafi i NPR Music (me ndihmën e disa shokëve nga radiot tjera) kanë zgjedhur katër këngë si më të preferuarat e tyre, por kanë shtuar edhe disa për të kompletuar listën e këngëve që do të lëshohen gjithandej nëpër radio dhe lokale gjatë kësaj vere.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

URBAN Electro

URBAN Funk

URBAN FM