Noel Gallagher drejt në vendin e parë me albumin ‘Who Built The Moon?’

5:02 am 04.12.17

 

Noel Gallagher ka shkuar drejt në vendin e parë të klasifikimit të albumeve me shitjet e albumit të ri Who Built The Moon.

Albumi u radhit në vendin e parë të Official Albums Chart në Britani, në javën e parë pas lëshimit, duke arritur shitje prej 78,000 kopje në formatin fizik, në downlodime dhe në streaming.

“Ju falënderoj që i japët mundësinë,” ka reaguar Noel pas këtij suksesi. “Isha i bindur nga jashtë se njerëzit që blenë atë do ta duan atë – jo ta pëlqejnë, por do ta duan – dhë kjo është e rëndësishme.”

Ky është albumi i tretë i Noel Gallagher’s High Flying Birds që shkon drejt e në vendine  parë pas lansimit, pas atij të vitit 2011 që mban emrin e bendit dhe Chasing Yesterday nga viti 2016.

 

 

 

URBAN Electro

URBAN Funk

URBAN FM