NME: Këto janë këngët që do t’ju shkrijnë gjatë kësaj vere

6:36 am 28.07.17

Revista e mirënjohur britanike NME sjell sot një artikull përmes së cilit ofron një playlistë me këngë të cilat sipas stafit të revistës do të lëshohen dhe dëgjohen tërë kohën gjatë kësaj vere, e sidomos gjatë muajit gusht që jemi afër të hyjmë.

Më poshtë, ne po sjellim disa prej këngëve përfshirë në këtë listë, derisa nëse doni të lexoni edhe arsyetimet se pse këto këngë janë zgjedhur atëherë klikoni këtu.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

URBAN Electro

URBAN Funk

URBAN FM