Njerëzit e pop kulturës dhe muzikës që u ndanë nga jeta gjatë vitit 2017

6:07 pm 24.12.17

Viti 2017 ka qenë një vit i pamëshirshëm në largimin nga jeta të emrave të mëdhenj nga bota e muzikës, artit dhe argëtimit.

Emrat si Chuck Berry, Tom Petty dhe Chris Cornell më nuk do të jenë me ne.

Revista NME ka përmbledhur gjithë figurat kryesore të njohura nga pop kultura të cilat u ndanë nga jeta gjatë vitit 2017.

 

Mary Tyler Moore: December 29, 1936 – January 25, 2017

 

Bill Paxton: 17 May, 1955 – 25 February, 2017

 

Chuck Berry: 18 October, 1926 –18 March, 2017

 

Chris Cornell: 20 July, 1964 –18 May, 2017

 

Sir Roger Moore: 14 October 1927 – 23 May 2017

 

Peter Sallis: 1 February 1921 – 2 June 2017

 

Adam West: 19 September, 1928 – 9 June, 2017

 

Carol Lee Scott: 20 December 1942 – 4 July 2017

 

Chester Bennington: 20 March, 1976 –20 July, 2017

 

Sam Shepard: 5 November, 1943 –27 July, 2017

 

Robert Hardy: 29 October 1925 – 3 August 2017

 

Glen Campbell: 22 April, 1936 –8 August, 2017

 

Sir Bruce Forsyth: 22 February 1928 – 18 August 2017

 

Jerry Lewis: 16 March, 1926 – 20 August, 2017

 

Walter Becker: February 20, 1950 – September 3, 2017

 

Harry Dean Stanton: 14 July, 1926 – 15 September, 2017

 

Liz Dawn: 8 November 1939 – 25 September 2017

 

Tom Petty: 20 October, 1950 – 2 October, 2017

 

Lil Peep: November 1, 1996 – November 15, 2017

 

Malcolm Young: 6 January, 1953 – 18 November, 2017

 

Johnny Hallyday: 15 June, 1943 – 6 December, 2017

 

 

URBAN Electro

URBAN Funk

URBAN FM