Njerëzit e pashëm kanë më shumë vështirësi në lidhje

3:21 pm 20.03.17

 

Një studim i ri kryer nga Harvard University ka ardhur në përfundim se njerëzit e pashëm kanë më shumë probleme në lidhjet  e tyre në dashuri.

Siç raporton Esquire, studimi ka treguar se njerëzit “hot” kanë më shumë gjasa të jenë të pakënaqur në lidhjet e tyre në dashuri dhe se kanë mentalitet “grass-is-greener”, si dhe mund të tradhëtojnë më shumë.

“Të jesh tërheqës të jep më shumë opsione sa i përket alternativave në lidhje, dhe kjo mund të bëjë më të vështirë mbrojtjen e lidhjes nga kërcënimet e jashtme. Kështu, të kesh shumë zgjedhje të tjera nuk është e mirë për jetëgjatësinë e një lidhjeje.” ka thënë Christine Ma-Kellams, drejtuese e hulumtimit.

 

URBAN Electro

URBAN Funk

URBAN FM