Një videospot ‘trippy’ nga Rolling Stones për këngën ‘She’s A Rainbow’

4:13 am 09.09.17

 

The Rolling Stones kanë lëshuar një videospot mjaft psychedelic për këngën ‘She’s A Rainbow’.

Kënga është marrë nga albumi klasik Their Satanic Majesties Request i cili po shënon përvjetorin e 50-të dhe i cili do të rilëshohet në treg më 22 shtator.

Bendi i mirënjohur amerikan e nis këtë muaj turneun e tyre në Evropë, duke qenë pjesë e disa qyteteve të njohura evropiane.

 

 

Lista e plotë e kocnerteve të turneut:

12 September: Munich, Germany – Olympic Stadium with Kaleo

16 September: Spielberg, Austria – Spielberg at Red Bull Ring with Kaleo and John Lee Hooker Jr.

20 September: Zurich, Switzerland – Letzigrund Stadium with The Struts

23 September: Lucca, Italy – Lucca Summer Festival-City Walls with The Struts

27 September: Barcelona, Spain – Olympic Stadium with Los Zigarros

30 September: Amsterdam, Holland – Amsterdam Arena with de Staat

3 October: Copenhagen, Denmark – Parken Stadium with Rival Sons

9 October: Dusseldorf, Germany – Esprit Arena with Rival Sons

12 October: Stockholm, Sweden – Friends Arena with The Hellacopters

15 October: Arnhem, Holland – GelreDome with Leon Bridges

19 October: Paris, France – U Arena with Cage The Elephant

22 October: Paris, France – U Arena with Cage The Elephant

25 October: Paris, France – U Arena with Cage The Elephant

 

 

URBAN Electro

URBAN Funk

URBAN FM