Një muaj paraburgim për Kurtin, Haxhiun e Bujupin

7:01 pm 24.11.17

 

Policia e Kosovës ka arrestuar deputetët e Lëvizjes Vetëvendosje, Albin Kurti, Albulena Haxhiu e Donika Kadaj Bujupi.

Ata janë arrestuar në bazë të një urdhri për arrest të lëshuar nga Gjykata Themelore në Prishtinë, të mërkurën, pasi të njëjtit nuk janë paraqitur në seancë gjyqësore.

Ndërkaq, edhe Gjykata Themelore e Prishtinës, i ka konfirmuar Radios Evropa e Lirë shqiptimin e paraburgimit prej një muaji për tre deputetët e Lëvizjes Vetëvendosje,

“Gjykata Themelore në Prishtinë konfirmon se dje me dt. 23.11.2017, me rastin e lëshimit të urdhëresës për ndalim, arrestim dhe dërgim në Qendërtë paraburgimit për të akuzuarit A.K, D.K-B dhe A.H , ju është bashkëngjitur edhe aktvendimi për caktimin e paraburgimit në kohëzgjatje prej 1 (një) muaji”, ka thënë Mirlinda Gashi nga Zyra për Informim.

 

 

URBAN Electro

URBAN Funk

URBAN FM