Nick Cave & The Bad Seeds konfirmohen për festivalin e Zagrebit

7:51 pm 06.12.17

 

Emrave që do të performojnë në festivalin InMusic në Zagreb i është shtuar edhe bendi i mirënjohur Nick Cave & The Bad Seeds.

Festivali mbahet nga 25-27 qershor në Zagreb të Kroacisë.

Deri më tani, për edicionin e vitit 2018 janë të konfirmuar Queens of the Stone Age, David Byrne, Nick Cave & The Bad Seeds, Skunk Anansie dhe Frank Carter & The Rattlesnakes.

Festivali InMusic njihet për emra të mëdhenj që sjellë gjatë ditëve të mbajtjes së tij. Edicionin e fundit si headline ishin Arcade Fire, Kings Of Leon dhe Kasabian.

 

 

 

URBAN Electro

URBAN Funk

URBAN FM