Netflix tani ka 125 milionë përdorues

12:27 pm 18.04.18

 

Netflix ka shënuar rritje në numrin e përdoruesve të cilët e zgjedhin këtë shërbim për të shikuar shou televiziv dhe filma.

Gjatë vitit të kaluar janë shtuar 7 milionë përdorues, derisa tani shërbimi ka 125 milionë përodures, një rritje kjo e madhe nga 117.6 milionë sa ishin në total gjatë vitit të kaluar.

Gjiganti i ‘streaming’ ka raportuar 3.7 miliardë dollarë të ardhura gjatë vitit të kaluar, derisa ka bërë me dije se shumë nga këto të ardhura do të riinvestohen në zhvillimin e emisioneve dhe produkteve që do t’i ofrohen shikuesve.

 

 

 

URBAN Electro

URBAN Funk

URBAN FM