Netflix do të paguajë 100 milion dollarë për serialin ‘Friends’

9:24 pm 05.12.18

Merry Christmas! Netflix's reported 130M subscribers worldwide can rest easy over the holidays knowing they can continue binge-watching Friends reruns, but it came at a hefty price for the streaming giant

Është raportuar se Netflix do të paguaje 100 milion dollarë për të vazhduar shfaqjen e serialit të njohur ‘Friends’.
Netflix i cili ka mbi 130 Milionë abonues ka pasur privilegjin dhe të drejtat nga ‘Warner Bros’ për serialin ‘Friends’ qysh nga viti 2015 për 30 milionë. Mirëpo vazhdimi i transmetimit të serialit këtë vit i kushtoi 100 milion më shumë.

Kështuqë të gjithë shikuesit e Netflix mund të vazhdojnë të shijojnë epizodat e serialit më të famshëm të të gjitha kohërave.

URBAN Electro

URBAN Funk

URBAN FM