Neo-nazisti goditet me grusht në fytyrë, bëhet ‘viral’  (video)

7:07 pm 23.01.17

Richard Spencer është një supermacist i bardhë i cili flet dhe mbron idenë për “pastrim paqësor etnik” duke dalur hapur kundër zezakëve.

Në videon që mund ta shihni më poshtë, Spencer ishte duke dhënë një intervistë dhe aty goditet nga një protestues.

Ky moment është bërë ‘viral’ nëpër rrjetet sociale, derisa është krijuar edhe një ‘meme’ që të kujton karakteristikat nga lojërat kompjuterike.

 

 

URBAN Electro

URBAN Funk

URBAN FM