Si e shohin kinezët Amerikën (video)

12:13 pm 08.11.17

 

Derisa presidenti amerikan Donald Trump po viziton Kinën, si pjesë e turneut të tij në Azi, televizioni BBC ka pyetur disa banorë në Shanghai se çfarë mendojnë për Shtetet e Bashkuara të Amerikës.

Përgjigjet e tyre janë mjaft interesante dhe të sinqerta. Shumica nga ta kanë mendim pozitiv për SHBA-të, derisa kërkojnë bashkëpunim të dy vendeve në mënyrë që paqja të mbizotrojë në botë.

Por, ka edhe të tillë që nuk kanë mendim pozitiv për Amerikën duke thënë se ky vend është “si vëllau i madh që ngacmon vëllezërit e vegjël.”

 

 

 

URBAN Electro

URBAN Funk

URBAN FM