Në emër të dashurisë, princesha humbë statusin mbretëror

5:54 am 18.05.17

 

Princesha Mako, pjesëtare e familjes mbretërore të Japonisë, ka vendosur të martohet me një njeri të zakonshëm dhe kështu të humbet statusin e saj mbretëror.

Mbesa e madhe e perandorit Akihito do të martohet me Kei Komuro, punonjës në një firmë ligjore.

Mako, 25 vjeçe, dhe Komuro, po ashtu 25 vjeç, janë takuar në vitin 2012 në një restorant, derisa të dy studionin në Tokio, transmeton Radio Evropa e Lirë.

Ligji perandorak i Japonisë kërkon që një princeshë të largohet nga familja mbretërore nëse martohet me një person të zakonshëm.

 

URBAN Electro

URBAN Funk

URBAN FM