Në Çeki kërkohet tërheqja e njohjes së pavarësisë së Kosovës

2:03 pm 12.02.18

 

Në 10 vjetorin e shpalljes së Pavarësisë së Kosovës, në Pragë të Çekisë ka nisur nënshkrimi i një peticioni ku kërkohet tërheqja e njohjes së pavarësisë së Kosovës.

Kështu transmeton gazeta e Beogradit “veçernje novosti”, që njofton se në dokumentin, i cili pritet t’i dorëzohet Parlamentit çek dhe Qeverisë, nënshkrimin i pari e ka vënë Jan Kavan, ish – shef i diplomacisë çeke, ish – nënkryetar i Qeverisë dhe kryesues i Asamblesë së Përgjithshme të Kombeve të Bashkuara, transmeton Koha.net.

 

 

URBAN Electro

URBAN Funk

URBAN FM