Ndryshimi i Nicole Kidman për rolin e saj të ri (foto)

10:53 am 18.01.17

Nicole Kidman ka kohë që paraqitet si bjonde, por në fakt ngjyra natyrale e flokëve të saja është ngjyra e kuqe.

Aktorja i është rikthyer origjinalitetit të flokëve për rolin që ka në filmin Lion.

Fotografitë që sillen nga vendlindja e saj, Australi, tregojnë aktoren derisa luan në plazh dhe ku bie në sy ngjyra e saj e flokëve që në fakt i qëndron mjaft bukur.

 

nic1

nic2

 

URBAN Electro

URBAN Funk

URBAN FM