Ndahet çifti më i pasur në botë, Jeff dhe MacKenzie Bezos i japin fund martesës

11:15 am 10.01.19

Çifti më i pasur në botë ka vendosur të shkurorëzohet.

Jeff Bezos dhe MacKenzie do t’i japin fund martesës së tyre 25-vjeçare, sipas një deklarate të përbashkët të botuar të mërkurën në llogarinë e Twitterit.

“Pas një periudhe të gjatë të eksplorimit të dashurisë dhe ndarjes së gjyqeve, ne kemi vendosur të shkurorëzohemi dhe të vazhdojmë jetën tonë të përbashkët si miq”, shkruan fillimisht në deklaratën e çiftit amerikan.

“Ne ndjehemi jashtëzakonisht me fat që kemi gjetur njëri-tjetrin dhe jemi thellësisht mirënjohës për vitet e kaluara me njëri-tjetrin”, vazhdoi deklarata, duke shtuar se “Nëse do të kishim dijeni se do të ndahemi pas 25 vjetësh, do të bëjmë gjithçka përsëri”.
Themeluesi dhe pronari i Amazonit, 54 vjeçari dhe MacKenzie, 48 vjeç ishin martuar ndërsa punonin në D.E. Shaw, një kompani për thurjen e gardheve me bazë në New York.

Ai tani është personi më i pasur në botë, me një vlerë neto të llogaritur prej 137 miliardë dollarësh, sipas Indeksit të miliarderëve të Bloomberg.
Kjo do të thotë se shkurorëzimi mund të përfundojë shumë i kushtueshëm gjersa MacKenzie është autore e romaneve të shumta.

View image on Twitter

URBAN Electro

URBAN Funk

URBAN FM