Nahko – ‘Dragonfly’

4:03 pm 06.10.17

 

Vajza e Michael Jackson, modelja dhe aktorja Paris Jackson paraqitet në videospotin për këngën ‘Dragonfly’.

Kënga është e këngëtarit amerikan Nahko dhe është pjesë e albumit të ri My Name Is Bear.

“Kjo video është diçka që e mbaj shumë pranë zemrës sime. Kishte aq shumë dashuri dhe dritë që përhapej nga secili që u përshi në procesin kreativ,” ka thënë Jackson për videospotin.

Pjesëmarrja në këtë klip është e dyta herë që Jackson realizon gjatë këtij viti, pasi më parë u paraqit edhe në videospotin e këngën ‘I See You’ nga The XX.

 

 

 

URBAN Electro

URBAN Funk

URBAN FM