Nadine Byrne – ‘Dreaming Remembering’

7:01 pm 05.06.18

 

Nadine Byrne është artiste suedeze e përfshirë në disa fusha artistike, si film, muzikë, skulpturë dhe publikim.

Bashkë me motrën e saj, Tania, ajo performon dhe realizon në emrin Ectoplasm Girls, derisa në vitin 2016 nxorrën albumin New Feeling Come.

Projekti më i fundit i Nadine quhet Dreaming Remembering, i cili eksploron drejtime të reja, duke vendosur poemat e saja në muzikë inspiruar nga vija ndarëse e kujtimeve dhe ëndrrave.

Klipi që mund ta shikoni më poshtë përbëhet nga pesë këngë të këtij albumi.

 

 

 

 

URBAN Electro

URBAN Funk

URBAN FM