Mrekullitë sekrete të Ballkanit (foto)

7:28 pm 08.06.17

Ballkani nuk strehon vetëm konflikte, megjithëse në Perëndim njihet më shumë si “fuçia e barutit”, natyra dhe dora e njeriut fsheh në gadishullin tonë bukuri përrallore.

Shumë prej këtyre bukurive janë zbuluar, të tjera mbeten ende për t’u zbuluar e promovuar. BalkanInsight ka bërë renditjen e 20 zonave piktoreskte të natyrës dhe dorës së njeriut, që duhet të vizitohen dhe në to, tre janë në Shqipëri dhe dy në Kosovë.

 

Liqeni Orlovacko, Bosnje

 

Gjiri i Gjipese, Shqiperi

 

Ujevara e Sotires, Gramsh, Shqiperi

 

Lugina e Kelmendit, Shqiperi

 

Klinje, Bosnje

 

Sutjeska, Bosnje

 

Mali Rhodope, Bullgari (vendbanim i lashte)

 

Sinomorets, Bullgari

 

Muzeu i Evolucionit, Kroaci

 

Qyteza Lastovo, Kroaci

 

Shpella e Gadimes, Kosove

 

Ulpiana, Kosove (Vendbanim i lashte)

 

Godinje, Mali i Zi

 

Ura Tara, Mali i Zi

 

Qyteza Perast, Mali i Zi

 

Gura Portitei, Rumani

 

Keshtjella Poenari, Rumani (vendfrymezimi i autorit te Drakulas)

 

Lopatari, Rumani (fenomeni i zjarreve te perhershme)

 

Lumi Gradac, Serbi

 

Ovcarsko Kablarska, Serbi

 

 

URBAN Electro

URBAN Funk

URBAN FM