Morrissey – ‘Jacky’s Only Happy When She’s Up on the Stage’

4:48 pm 30.11.17

 

Të gjithë kërcejnë në videospotin e këngës ‘Jacky’s Only Happy When She’s Up on the Stage’.

Ky është singli më i ri nga Morrissey që është duke e promovuar albumin e ri Low in High School.

Videoja është punuar nga Robert Hales, dhe këtu kërcen edhe vet Morrissey, ndryshe nga videospoti i singlit të kaluar ‘Spent the Day in Bed’.

 

 

 

URBAN Electro

URBAN Funk

URBAN FM