Morrisey lajmëron një album të ri me covers

10:42 am 07.12.18

Morrissey

Ish frontmeni i një ndër bendeve më të njohura në histori ‘The Smiths’ Morrisey, dje lajmëroi se ka incizuar verzione të reja të këngëve nga Bob Dylan, Joni Mitchell dhe Roy Orbison.

Albumi quhet ‘California Son’ dhe kjo është lista e këngëve:

01. Morning Starship (Jobriath)
02. Don’t Interrupt The Sorrow (Joni Mitchell)
03. Only A Pawn In Their Game (Bob Dylan)
04. Suffer The Little Children (Buffy Sainte Marie)
05. Days Of Decision (Phil Ochs)
06. It’s Over (Roy Orbison)
07. Wedding Bell Blues (Laura Nyro)
08. Loneliness Remembers What Happiness Forgets (Dionne Warwick)
09. Lady Willpower (Gary Puckett & the Union Gap)
10. When You Close Your Eyes (Carly Simon)
11. Lenny’s Tune (Tim Hardin)
12. Some Say I Got Devil (Melanie)

URBAN Electro

URBAN Funk

URBAN FM