MorMor – ‘Waiting on the Warmth’

8:20 pm 15.06.18

 

Këngëtari dhe multi-instrumentalisti Seth Nyquist nga Toronto, i njohur me emrin MorMor, ka paralajmëruar EP-në debutese.

Heaven’s Only Wishful do të lëshohet më 22 qershor.

Ai gjithashtu ka shpërndarë edhe singlin e ri ‘Waiting on the Warmth’.

 

 

 

 

URBAN Electro

URBAN Funk

URBAN FM