Modelja britanike tregon si ishte sulmuar seksualisht nga Weinstein (video)

4:59 pm 01.12.17

 

Më shumë se 100 gra kanë akuzuar deri më tani producentin e Hollywoodit, Harvey Weinstein, për ngacimime seksuale dhe dhunim.

Weinstein ka hedhur poshtë të gjitha akuzat duke thënë se nuk ka pasur marrëdhënie pa pëlqimin e dy palëve.

Në videon që sjell BBC, modelja britanike Kadian Noble tregon se si Weinstein e kishte sulmuar, duke e detyruar me forcë të zhvishet dhe t’i bindet dëshirave të tij.

 

 

 

URBAN Electro

URBAN Funk

URBAN FM